13.02.2019 07:27

Rakovnické mölkkování není žádné lelkování!!!

Rakovnické mölkkování 2019 už klepe na dveře. Zatím je do soutěže přihlášeno 20 týmů, ale registrace stále ještě běží. A program bude opravdu nabitý.

V pátek odstartujeme rozlosováním základních skupin. Poté bude následovat Výroční Valná hromada Českého svazu MÖLKKY,z. s. a hned po ní volná zábava.

V sobotu vypuknou boje v základních skupinách. Nejlepší osmička na konci dne postoupí do nedělních bojů o medaile a originální trofeje, ale ani ostatní nemusí smutnit, protože je pro ně připraven Turnaj poslední šance. Večer se můžete opět těšit na bohatý raut a na galavečer s mölkky, kde se pochlubíme, co se nám v loňském roce podařilo, a nastíníme plány na rok letošní. Pak plynule přejdeme k vyhlášení výsledků ankety za rok 2018.

V neděli odstartujeme turnajem Poslední šance a také se rozběhnou boje o celkového vítěze Rakovnického mölkkování 2019. Finálové utkání odstartuje kolem 13:00 hodin a slavnostní vyhlášení bude připraveno hned po skončení tohoto klání.

A jaká že je letos konkurence??? Opravdu veliká. Ve startovním poli nechybí tým Tomira, tedy halový mistři republiky a vítězové Česko-moravského poháru 2018, Finové jako úřadující mistři ČR, ale i další špičkové týmy. Vždyť kdo by neznal Mölkky Bystrc, SEMTAMŤUK, Třináctou mölkku nebo týmy ze Zruče nad Sázavou. A jako bonbónek několikanásobní mistři Německa tedy tým Men O Mölkk reloaded.

Těšíme se již příští víkend na hoděnou a pevně věříme, že Rakovnické mölkkování 2019 bude důstojným startem Česko-moravského poháru 2019.

Za ČSM Pepa Buzek.

PS: Pro připomenutí článek z loňského turnaje najdete zde

 

—————

Zpět


Kontakt

Český svaz MÖLKKY

Sídlo:
Stranný 39
257 56 Neveklov
IČO - 22758003

Doručovací adresa:
Koniklecová 454/8
634 00 Brno