04.01.2017 13:55

Ve Zruči zahájili nový rok stylově - proběhlo NOVOROČNÍ HÁZENÍ MÖLKKY

V neděli 1. 1. 2017 se ve Zruči nad Sázavou uskutečnilo II.NOVOROČNÍ HÁZENÍ MÖLKKY a účast, atmosféra i úroveň turnaje byla skvělá. Dokonce na turnaj zavítalo i několik diváků, kteří se skvěle bavili a neváhali z plných plic podporovat své favority.

Nejdříve proběhla soutěž jednotlivců, do které se přihlásilo celkem 35 soutěžících, převážně domácích nadšenců hry mölkky, ale nechyběli ani přespolní, kteří nakonec obsadili i příčky nejvyšší. V jednotlivcích zvítězil Jarda Šmídek před Michalem Antošem, Markétou Buzkovou a Pavlem Škopkem st. Nejlepším zručským hráčem byl na pátém místě Josef Vrzáček. Podrobné výsledky naleznete na webu spolku Za Zruč veselejší.

Poté byla na programu také soutěž dvojic, ve které nakonec startovalo 16 soutěžních týmů. Turnaj dvojic se stal kořistí týmu Michal Antoš, Leoš Školoud (prezident ČSM), kteří ve finále dokázali porazit duo Pavel Škopek, st., Věra Škopková a Věra se překvapivě, ale zcela zaslouženě dostala do čela průběžného pořadí Zimní ligy mölkky, které byl turnaj také součástí. Třetí místo obsadili zručští Nešikové Lukáš Hájek a Tomáš Louda.

Musím poděkovat za pozvání, velmi mě těší, že naše motto bylo opět naplněno, setkání s mölkkovými nadšenci ze Zruče mi udělalo opravdu radost a dalo zapomenout na novoroční kocovinu. Tleskám a věřím, že s některými se opět potkáme na dalším kole zimní ligy nebo na Rakovnickém mölkkování.

Za ČSM Josef Buzek

—————

Zpět


Kontakt

Český svaz MÖLKKY

Sídlo:
Stranný 39
257 56 Neveklov
IČO - 22758003

Doručovací adresa:
Koniklecová 454/8
634 00 Brno