28.08.2015 04:38

Poslední prázdninový víkend bude mölkkový!!!

Mölkky jsou letos opět s výraznou pomocí společnosti ALBI součástí festivalu Sporťáček. Již zítra si je můžete vyzkoušet i se svými dětmi v Českých Budějovicích. Těšíme se na Vás od 10:00 hodin na stánku u VIP zóny.

Další významnou akcí je finále letní DC Zručské ligy, která vyvrcholí nedělním turnajem MASTERS a ve kterém se o celkové vítězství utká 8 nejlepších týmů. Turnaj startuje od 14 hodin na tenisových dvorcích TJ JISKRA Zruč nad Sázavou, proto neváhejte a přijďte se podívat, jak hrají Ti nejlepší.

Pro ty, kteří se chtějí zúčastnit nějakého turnaje a na vlastní kůži si vyzkoušet soutěžní atmosféru, je nachystáno několik ALBI mölkky turnajů. Hraje se například v Prostějově, ve Vrchách, v Bohdašíně u Červeného Kostelce nebo v Opavě.

Další turnaje jsou například v Praze, Pardubicích a určitě i jinde.

Závěrem mi ještě dovolte malou pozvánku na vrchol letošní mölkkové sezóny. Příští týden se koná v Černé Hoře (Blansko) již 4. Otevřené mistrovství ČR ve hře mölkky. Registrace je stále otevřena, proto neváhejte a přihlašte svůj tým. Třeba se vám podaří vybojovat titul mistra ČR ve hře mölkky, stejně tak jako se to loni podařilo Opava Mölkky Teamu.

Tak hlavně ať vám mölkky přinesou hodně radosti a zpříjemní předškolní starosti. 

—————

Zpět


Kontakt

Český svaz MÖLKKY

Sídlo:
Stranný 39
257 56 Neveklov
IČO - 22758003

Doručovací adresa:
Koniklecová 454/8
634 00 Brno