25.05.2017 11:32

Hurá do Vídně – 1. Mistrovství Rakouska už klepe na dveře!!!

V sobotu 27. 5. 2017 se uskuteční historicky první otevřené mistrovství Rakouska, které se koná v nejstarší barokní zahradě ve Vídni (Augarten). Do soutěže je přihlášeno celkem dvacet týmů a nechybí ani zástupci z ČR.

V nabitém soutěžním poli nechybí ambiciozní tým ZZV (Za Zruč veselejší), který loni vybojoval překvapivé třetí místo na MSR a letos se drží v popředí pořadí Česko-moravského poháru. Další dva týmy - Czech mölkky A a Czech mölkky X jsou složeny z hráčů Třinácté mölkky, Proradosti a Holek z Bystrce.

Všichni si jedeme nový turnaj především užít a hlavně podpořit naše přátele z pořádajících Mölkkings, pro které je to organizační turnajová premiéra na této úrovni. Těšíme se na skvělý turnaj, krásné prostředí i skvělé počasí. Pro nadšené hráče a zvědavce ještě přikládám rozlosované základní skupiny a slibuji, že příští týden se můžete těšit na informace z průběhu turnaje i nějaké fotografie.

 

                                                           SKUPINA A

Czech MÖLKKY X

Mölkkynators II

Absolut Old Stars

NPV Mölkky

Newcomers

Absolute Beginner

Czech MÖLKKY A

Flugschneisenwerfer

Mölkkings 49ers

The Powerpuff Girls

                                                                                     
                   SKUPINA B
 

Mölkkynators I

Tronet

SF Wacht

Mölkky from Finland

Mölkky Läikkyy

Mölkkings 1

ZZV

Being Mölkkovic

Promölkky

Mölkkyeinarit

 
 

Držte nám palce a těším se na viděnou v Dobrušce, protože Dobruška Mölkky Open už klepe na dveře. Tak neváhejte a trénujte, Pepa Buzek.

PS: Přejeme také podařený turnaj pořádaný týmem SEMTAMŤUK v Jablonci nad Jizerou. Pevně věřím, že účast bude hojná a turnaj se vydaří.

—————

Zpět


Kontakt

Český svaz MÖLKKY

Sídlo:
Stranný 39
257 56 Neveklov
IČO - 22758003

Doručovací adresa:
Koniklecová 454/8
634 00 Brno